TILL SALU

 

Nedan finns de hästar som just nu saluförs hos Stall Mats Eriksson. Priser från 80 000 kr och uppåt, moms tillkommer.

 

FERRARI FIERO

född 2018, egen uppfödning

e. For Romance I u. Miss Noir ue. De Noir - Andiamo - Landesfürst

Härligt hingstföl av fin modell med bra gångarter!

Modern Miss Noir är ett diplomsto som vid sitt 3-årstest erhöll 48 p i gångarter med bla betyg 9 för skritt och trav. Därefter har hon verkat i avel och har tre avkommor. De två första visades på fölbedömning med 48 p respektive 48,5 p. Hennes tredje avkomma blev uttagen och såld vid Elitfölauktionen 2015. Miss Noir innehar prestationsklass *** samt avelsindex i dressyr på 157.

En syster till Miss Noir är också diplomsto och har startat tom Intermediaire I dressyr. Mormor Komtesse Askelund är ett danskt elitsto som bla lämnat Stjerne Askelund, även hon danskt elitsto, som i sin tur är mor till Tailormade Akon Askelund (Internationell Grand Prix), Madonna Askelund (deltagit i EM & VM i Paradressyr) samt Svalegårds De Luxe (plac i danska unghästchampionatet och exp till USA).

Mormorsmor Angela är även hon danskt elitsto och syster till den mycket välkände Mistral Höjris som bla vann lagguld och individuellt brons vid OS i London.

 

 

 

 

 

FORTISSIMA

född 2018, egen uppfödning

e. Total Hope u. Prestige Caramella F ue. Fürst Heinrich - Prince Thatch xx - Wanderbursch

Sto med underbart temperament, karisma och mycket elasticitet i sina rörelser.

Modern Prestige Caramella F är korad i DWB med bla. 8.5-8-8 i gångarter och 8 i helhet. Mormor Wiesenflirt tyskt Statspremiesto.

 

 

 

 

FRANCESCO FAVINO

född 2018, egen uppfödning

e. Baron u. Divinity ue. Blue Hors Don Romantic - Master - Favorit

Långbent, flott och tilltalande!

Barons enda avkomma i Sverige 2018.

Modern Divinity gick i topp på treårstest och kvalitetsbedömning med bla betyg 9 för typ och trav. Hon var även i final i fyraårschampionatet och såldes därefter till Blue Hors som sporthäst där en skada tyvärr satte stopp för vidare karriär. Divinity innehar prestationsklass **.

Mormor Minette är Elitpremierad

 

 

 

 Kontakta Mats vid intresse, 070-647 05 30 eller mats@stallmatseriksson.se